اخیراً پس از جلسه ختمی که پاتوق اصلاح طلبها و برخی اراذل و اوباش در آن شرکت داشتند:
یه مردی که چند لقب از طرف روزنامه نگارها و سیاست پیشه ها دریافت نموده و به مرد خاکستری یا مرد اصلاحات معروف گشته جمله ای درربار و گهربار دربکرده که به نظرم اگر در عمر ایشان بگردیم تا یک جمله راست پیدا کنیم قطعاً اولین جمله ای که به آن بربخوریم این باشه که از ایشان پرسیدن نظر مبارکتون در مورد فتنه چیه و ایشون گفتند که:
«فتنه یعنی خودم!»
به نظر بنده سازمانها و ان جی او های بین المللی باید این جمله رو به عنوان جمله سال 2011 انتحاب و از گوینده آن تقدیر ویژه به عمل آورند.
اسنادی از فیلمهای غیراخلاقی و عیاشی ملک عبدالله پادشاه عربستان در آمریکا
دوستان این خبر رو به خاطر اهمیتی که برای من داشت حیفم اومد لینک نکنم حتماً بخونید:
جیوه قرمز گیاهی و ارتباط آن با ملک عبدالله و آمریکا
چرا عربستان در استراتژی آمریکا بازی میکند؟
"جیوه قرمز گیاهی" هدیهای است که بخاطر آن ملک عبدالله پادشاه عربستان مجبور شده طی سالهای اخیر در منطقه در قالب سیاستهای آمریکایی ظاهر شود و در استراتژی این کشور بازی کند...
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13900923001296
ادامه در لینک زیر:
از حرمله یزید تا حرمله آل خلیفه و آل سعود
هر روز عاشوراست و همه جا کربلاست
آری این قاعده ایست که حسین علیه السلام از خود به یادگار گذاشت
اگر حرمله یزید توانست علی اصغر ششماهه را به قتل برساند، حرمله آل خلیفه و آل سعود امروز رکوردشکنی می کند و طفل پنج روزه را به قتل می رساند
و اگر مردم کوفه سال 61 هجری به حرمله یزید چنین اجازه ای نمی دادند امروز در سال 1433 قمری حرمله آل خلیفه و آل سعود جرأت چنین غلطی را نمیکرددند...
و اگر امروز ما به حرمله آل خلیفه و آل سعود انجام چنین غلطی را بدهیم مطمئناً فردا و فرداها حرمله های دیگری خواهند آمد که جنایاتی شدیدتر از این را مرتکب خواهند شد...
ای انسانهای آزاده فردا دیر است، بیایید امروز کاری بکنیم؛ وظیفه امروزمان را گردن مختارهای فردا نیندازیم
یقیناً هل من ناصری که از گلوی مبارک حسین علیه السلام بیرون آمد در تمام تاریخ پیچیده است و امروز گوش ما را هم تکان می دهد
و این درس کربلا و عاشوراست
اگر یک عمر بر سینه زدیم بیاییم امروز کاری مختارانه کنیم...
بدانیم که مکتب حسین ع به ما نیازی ندارد
و این ماییم که به مکتب و شور حسینی محتاجیم...
هزار دفعه بشویم دهان به مشک و گلاب
هنوز نام تو بردن کمال بی ادبی است
(یا حسین جان)
قسمتی از وصیتنامه شهید تهرانی مقدم: «روی قبرم بنویسید اینجا مدفن کسی است که می خواست اسرائیل را نابود کند.»
شهید تهرانی مقدم از جمله شهدایی است که در انفجار اخیر مرکز مهمات سپاه به درجه رفیع شهادت رسیدند...
زبان حال حضرت رقیه دختر امام حسین علیه السلام:
می دانم بابا (حسین علیه السلام) دو بخش است، بخشی در صحرا و بخشی در بالای نی!
اما اینکه عمو (عباس علیه السلام) چند بخش دارد فقط بابا می داند!
اگه این مطلب رو خوندی دلت شکست، اجازه بده اشک چشمت جاری بشه
مطمئن بدان که این اشکها خیلی قیمتی و گرانبهاست و خدا خریدار آنهاست.
نام »حسین« انتخاب شده از طرف خداست و مشهورترین لقب حضرت سیدالشهداء و کنیه ى او اباعبداللَّه است که این کنیه را پیامبر اکرم(ص) براى حضرتش انتخاب کرد در آن لحظاتى که امام حسین(ع) در سن شیرخوارگى در آغوش پیامبر(ص) جاى دادند رسول خدا در حالى که به چهره ى نوه ى عزیزش خیره خیره نگاه مى کرد و اشک دیدگانش را فراگرفته بود فرمود: عزیزُ علىَّ یا اباعبداللَّه«مصیبتهاى تو بر من سخت است اى ابا عبداللَّه.
امام حسین شرافت جدّ و پدر و مادر و خواهر و عمّ و فرزند دارد.
جدّ پدرى او ابوطالب و جدّه پدرى فاطمه ى بنت اسد، جده ى مادرى خدیجه کبرى امّ المومنین و جدّ مادرىشان پیامبر اکرم(ص). والدهى ماجدشان حضرت زهرا(س) و برادرى همچون امام مجتبى سیّد الاسباط و خواهرى مانند زینب و امّ کلثوم و فرزندى چون امام سجاد زین العابدین(ع) دارد. عموى گرامیش جعفربن ابیطالب و از امتیازاتى که براى امام حسین در لابه لاى روایات وادعیه به چشم مىخورد این که 9 امام از نسل او و شفا در تربت او و استجابت دعا در تحت قبّه او قرار داده شده...»المعوّض من قتله انّالائمة من نسله والشفافى تربته».
اَلاَّم فاطِمَةُ والاَبُ الکَرّار لااَبَ فِى الانام کَذا وَلااُمَّ کَذى
از سینه هیچ زنى شیر نخورد، گاهى از زبان جدش پیامبر (ص) و گاهى از انگشتان ابهامش تغذیه مى کرد.
قال الصادق(ع):
لَم یَرْضَعِ الْحُسَیْنُ مِن فاطِمَه وَلا مِنْ اُنثى یُوتى بِهِ النَّبىَّ اِبْهامَه فى فَمِهِ فَیَمُصُّ مِنهاما یَکفیهِ الیَوْمَیْنِ وَالثلث فَنَبَتَ لَحْمِ الْحُسین مِنْ لَحمِ رَسولِ اَللَّه و دَمُهُ مِن دَمِهِو لَمْ یُولَدْ لِستِّةِ اَشهُرٍ الاّ عیسىَ بنِ مَرْیَمِ وَالْحُسَینِ بنِ عَلّى.
گوشت و خون امام حسین(ع) از گوشت و خون پیامبر(ص) روئیده شد و کسى جز حضرت عیسى و امام حسین(ع) در شش ماهگى به دنیا نیامد.
امام حسین(ع) در روز رحلت پیامبر(ص) شش سال و شش ماه وبیست و پنج روز داشت، و در حالى که مادرش را از دست داد که شش سال و دو ماهه بود و درآن روزهایى که پدرش على(ع) به شهادت رسید و سى وشش سال و 48روز از عمر نازنین او مى گذشت و بالاخره در ایام شهادت برادرش امام مجتبى(ع) 45سال و شش ماه و 27روز داشت.
بدانکه این ماه ، ماه حُزن اهل بیت علیهم السلام و شیعیان ایشان است و از حضرت امام رضاعلیه السلام روایت است که چون ماه محرّم داخل مى شد پدرم را کسى خندان نمى دید و اندوه و حُزن پیوسته بر او غالب مى شد تا روز دهم چون روز عاشورا مى شد آن روز، روز مصیبت و حزن و گریه او بود و مى فرمود امروز روزى است که حسین علیه السلام شهید شده است .
به این ویلاگ هم سری بزنید:
http://spmohamad.blogfa.com/
قال الصادق ع:
مَنْ قالَ فینا بَیْتَ شِعْر نَبَى اللَّهُ لَهُ بیتاً فِى الْجَنَّةِ.
امام صادق ع فرمود:
هر کس در راه ما و براى ما یک بیت شعر بسراید، خداوند براى او خانه اى در بهشت، بنا مى کند. وسائل الشیعه، ج 10، ص497
راستی چقدر جالب و عجیبه که از روز غدیر تا عاشورا همش بیست و دو روز فاصله است در اولی دست مولا علی را بالا بردند و مردم تبریکش گفتند و در دومی فرزندش را شهید کردند و به خوشی پرداختند، میخواستم پست جدید بنویسم دیدم که پست قبلیم تبریک عید غدیره و این پست در مورد آقا سیدالشهداء علیه السلام !!! و این درس و عبرتی بزرگ برای بشریت به ویژه خواص تاریخ...
مختصرى از زندگینامه حضرت قاسم علیه السلام
حضرت قاسم بن الحسن علیه السلام فرزند امام حسن مجتبى علیه السلام است در مورد تاریخ ولادت ایشان اطلاع دقیقى در دست نیست ولى عموما در پنجم رمضان شهرت یافته است. مادر او بانویى بزرگوار به نام ام ولد است که نام ایشان نجمه بوده است. حضرت قاسمعلیه السلام حدود 2-3 سال قبل از شهادت پدر بزرگوارش دیده به جهان گشود. از این رو با عموى مهربان خویش حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام خو گرفته بود. و در دامان امام حسین علیه السلام پرورش یافت. ظاهراً شکل و شمایل ظاهرى و خصوصیات دیگر حضرت قاسم علیه السلام شباهت بسیارى به پدر بزرگوارش امام حسن علیه السلام داشته به گونه اى که امام حسین علیه السلام با دیدار او از برادر محبوب خویش یاد مى کرد و فرزند برادرش را در آغوش مىگرفت و نوازش مى کرد. چهره ى آن جناب چنان زیبا و دل انگیز بود که او را به پاره ى ماه یا ستاره ى زیبا )ستاره سهیل( تشبیه کردند.
اما از شهید مطهری (مراد من) نقل کنیم:
شیخ جعفر شوشترى مى گه، روضه ابى عبدا... مثل آیه ى قرآنه من اینطور فکر مى کنم که آقا )امام حسین علیه السلام این سؤال را مخصوصاً در شب عاشورا از قاسم بن الحسن کرد. مى خواست این سؤال و جواب پیش بیاید تا مردم آینده فکر نکنند که این جوان در آرزوى دامادى بود، دیگر برایش حجله درست نکنند، خیانت نکنند! لذا، آقا فرمود که اوّل من سؤال مى کنم؛ کَیْفَ المَوتُ عِندک؟
مردن و کشته شدن در ذائقه ى تو چه مزه اى دارد؟
فوراً قاسم علیه السلام گفت: اَحلى مِنَ العَسَل
حماسه ى حسینى، جلد1، ص 34