السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)
بار دیگر آقا طلبید و توفیق بوسه بر آستانش را کریمانه و رحیمانه روزیمان فرمود!
او که گناهان و خطاهای مرا همواره چشمپوشی کرده و میکند و با کرمش این آلوده را به درگاه پاکش راه می دهد!
راستی چه بزرگوار است و چه کریم و بخشنده! که این حقیر را به آستان عظیم و رفیعش اجازه ورود و حضور می دهد!
و چه کریمانه از مهمان خویش پذیرایی می کند!
اما در محضر عشق از طرف همه دوستان نایب الزیاره هستم! دعا زیاد کردم و میکنم اما تنها دعایی که همراه آن خیلی التماس و اشک و آه قرینش می شود دعا برای شیعیان و برادرانمان در بحرین است! از آقای خوبان خیلی خواستم و میخواهم که برادرانم در بحرین را توفیق دهد و کمکشان فرماید تا ریشه ظلم و جور و طاغوت را برکنند و دولت قسط و عدل برپا نمایند! انشاءالله! در واقع محضر حضرتش ذکر مصیبت شیعیان خواهران و برادران و شهیدان بحرینی را زمزمه کردم و میکنم! انشاءالله به زودی این برادران بحرینی به هدف و آرزوی الهی شان برسند و خواهند رسید!
البته برای همه مسلمانان و برادرانمان در یمن، عربستان، مصر، اردن، سوریه، فلسطین و... دعا کردم و می کنم اما بحرین ویژگی خاص خودش رو داره!
این پست و یادداشت از مشهد مقدس ارسال می شود...
به به! هیچ وقت یادم نمیره که وقتی در صلاحیت آقای مهاجرانی برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد! نمایندگان مجلس پنجم هزاران ان قلت و تشکیک کردند! آقای اصلاحات (ممد خاتمی) پست تریبون رفت و افاضات فرمود که من ایشون یعنی آقای عطایی که به اقرار خودش دوران بچگی شیر خر خورده بود رو از اولیاء الله میدونم! البته خیلی این ممد رو نمیشه سرزنش کرد چرا که آبراهام رو هم شهید میدونستن! بهههههله!
حالا این اولیای خدا رفته محضر ماسون و لرد اعظم فراماسونری مثلاً چه غلطهایی باهمدیگه بکنن! خودتون بدون شرح عکس رو قضاوت بفرمایین! لابد اینهم فتوشاپه! آره دیگه جز این چی بگن! آره والّا!
به به! بَ بَ به به! چه با ادب و متواضع هم نشسته! به قول ممدشون! اولیاء اللهِ! اصل ِ اصلِ! اورجینال!
بابا اولیاءالله! اصلاً کمپلت اولیاءاللهِ این بشر!
جزئیات خبر رو در این لینک ببینید:http://qudsonline.ir/NSite/FullStory/News/?Id=33596
امروز انقلاب اسلامی ما، این نهال نو وارد سی و چهارمین سالگی اش شد.
این انقلاب که بدست عزیزترین مردم جهان، ملت غیور ایران به پا گردید از میان طوفانهای سهمگین و ضربه های اساسی دشمنانش با شجاعت و استواری گذر کرد و جان سالم به در برد، و به اوج قدرت خود رسید، و این در حالی است که در نزدیکی خود برادرانی پیدا کرد؛
آری مردم ایران امروز درحالی شروع سی و چهارمین سالگی انقلابشان را جشن گرفتند که برادران و خواهرانشان در مصر و تونس انقلاب یکساله شان را در حال جشن گرفتن هستند. مردم یمن و بحرین در سایه ی ظلم و جور حکومتهای فاسد و غاصب شان جنبش و انقلابشان را به جشن نشستند و به امید پیروزی، از مردم ایران و انقلاب اسلامی، و از شجاعمردان مصر و تونس الهام می گیرند و به فرموده رهبر عزیزمان، بزرگ بسیجی جانباز، امام خامنه ای در آینده نزدیک به پیروزی خواهند رسید و انشاءالله این موج انقلاب به قلب اروپا نفوذ خواهد کرد و آن روز است که دیگر جهان برای ظهور منجی حضرت ولی عصر عج و حضرت مسیح علیهماالسلام آماده خواهد شد و جهان تشنه سخنان و دستورات آن حضرت خواهد گردید. انشاءالله.
تهنیت و مبارک باد این انقلاب بر تمامی حقجویان راستین و سلام و درود به روح معمار این انقلاب حضرت روح الله خمینی و شاگردان و مریدان شهیدش!
آیا واقعاً لاریجانی به میرحسین موسوی تبریک گفته بود؟
شاید خیلی ها هنوز برایشان سوال است که آیا واقعاً لاریجانی قبل از اتمام رای گیری انتخابات ریاست جمهوری 88 به میرحسین موسوی تبریک گفت؟ از خود ایشان سوال شد در جواب گفته بود که من تبریک نگفتم! حالا شاید توریه کرده و منظورش این بوده که به عمه اش تبریک نگفته ولی به موسوی چرا!
دیروز سه شنبه 18 بهمن 90 آقای حمید رسایی در نشستی عمومی با این سوال مواجه شدند و در جواب گفتند: ماجرای تبریک گفتن لاریجانی به موسوی وافعیت دارد و ...
مردم مسلمان ایران و جهان بار دیگر نماز جمعه ای از جنس دیگر تجربه کردند و خطبه هایی از جنس دیگر را شنیدند، نکته ای که خیلی شنیدنی بود این بود که ایشان موضع ایران در مورد بحرین را بار دیگر به سران استکبار و ایادی و جیره خواران آنها تفهیم کردند:
مقام معظم رهبری با اشاره به قیام مردم بحرین خاطرنشان کردند: به توفیق الهی مردم بحرین پیروز خواهند شد.
ایشان همچنین با اشاره به ادعای حکام بحرین مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران در این کشور، این ادعا را دروغ خوانده و فرمودند: ایران هرجا دخالت کند صریحاً اعلام میکند. برای مثال ما در ضدیت رژیم صهیونیستی دخالت کردیم که نتیجه آن هم پیروزی در جنگهای 33 روزه و 22 روزه شد. بعد از اینهم هر کس با رژیم صهیونیستی مخالفت کند پشتیبان او هستیم و کمکش میکنیم.
اما جمله ای از بیانات حضرت آقا که خیلی برای من جالب بود و بنده تشنه شنیدن آن بودم و به هرکسی میرسم این بخش رو تکرار می کنم و در مورد آن با دوستان بحث میکنیم:
« اینکه حاکم جزیره بحرین اعلام میکند که ما در این کشور دخالت میکنیم حرف نادرستی است چرا که اگر در قضیه بحرین دخالت میکردیم ماجرا جور دیگری میشد.»
برخی عادت دارند برای راهنمایی مردم شرایطی را برای کاندیدای اصلح معرفی نمایند، اما شاید بهتر این باشد که کتاب تاریخ انقلاب را ورق زنیم و نمایندگان موفق و اصلح را در طول تاریخ انقلاب و حتی پیش از آن (اگر بود) معرفی کنیم و قدری در زندگی و ویژگیهای شخصیتی آنها تامل کنیم تا ملاک انتخاب اصلح دستمان آید. یکی از این نماینده ها شهید دکتر سید حسن آیت می باشد:
شناسنامه
نام: سید حسن آیت، معروف به دکتر آیت
متولد: سوم تیرماه 1317
تاریخ شهادت: 14مرداد 136
سمت: نماینده دوره اول تهران
حزب: جمهوری اسلامی
تولد و تحصیلات
سید حسن آیت در سوم تیر ماه 1317 در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد. او در خانوادهای روستایی و مذهبی پرورش یافت و پس از گذراندن دوران دبستان و دبیرستان در نجف آباد، تحصیلات عالیه خود را در رشتههای علوم اجتماعی، حقوق، ادبیات، جامعه شناسی و روزنامه نگاری در تهران به اتمام رساند و همزمان با تحصیل در دانشگاه دروس حوزوی را نیز آموخت و به زبانهای عربی، انگلیسی و فرانسه نیز تسلط پیدا کرد.تحصیلات متنوع آیت باعث شد که برای مدت زیادی در زمره دانشجویان، با محافل روشنفکری دانشگاه ارتباط مستقیم داشته باشد. از جمله اینکه وی در دوره کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی با ابوالحسن بنی صدر همکلاس بوده است. همچنین وی دوره روزنامه نگاری خود را در موسسه اطلاعات پشت سر گذاشتحسن آیت در دوران زندگی 43 ساله خود موفق به اخذ درجه دکتری در هیچ رشتهای نگردید ولی در محافل سیاسی اوایل انقلاب گهگاه از او به عنوان دکتر آیت نام برده میشد.
نقش آیت در تدوین قانون اساسی
اندکی پیش از پیروزی انقلاب ، حسن حبیبی به در خواست حضرت امام خمینی (قدس سره)، طرح اولیه یا پیشنویس قانون اساسی ایران را تهیه کرد. پیشنویس قانون اساسی که فاقد اصل ولایت فقیه بود، پس از تهیه مورد تایید حضرت امام خمینی (قدس سره) و بعد از آن شورای انقلاب قرار گرفت. ولی با توجه به آنچه در حکم نخستوزیری بازرگان آمده بود، دولت موقت و نیروهای متمایل به آن طرفدار تشکیل مجلس مؤسسان برای اصلاح پیشنویس قانون اساسی بودند که به پیشنهاد آیت الله طالقانی و تایید حضرت امام خمینی (قدس سره)، مجلس خبرگان تدوین قانون اساسی تشکیل گردید. مجلسی که دکتر سید حسن آیت با عضویت در هیأت رئیسه آن، نقش کلیدی در ارایه و الحاق اصل ولایت فقیه به قانون اساسی ایران ایفا نمود.
شهادت:
حسن آیت در ساعت هشت صبح روز چهارشنبه 14 مرداد 1360 ( پنج هفته پس از واقعه هفتم تیر) در مقابل منزلش در مرکز تهران، توسط سازمان مجاهدین خلق ایران با شلیک 60 گلوله به شهادت رسید و بهترین سند برای تایید صلاحیت وی همان شصت گلوله می باشد...
علت شهادت و ترور:
گفته شده است که شهید آیت دقیقاً روزی که قرار بود مدارک مهمی را در مورد میرحسین موسوی افشا کند مورد هجوم متافقان کوردل قرار گرفت، این نشان می دهد که جرم کشانی که از میرحسین موسوی حمایت کردند در واقع به طور غیرمستقیم و آگاهانه و یا ناآگاهانه از ترور شهید آیت نیز حمایت کرده اند...
«چهره حقیقی مصدقالسلطنه». تهران: دفتر انتشارات اسلامی
منبع: : «شهید دکتر حسن آیت»، کانون هابیلیان. بازبینیشده در فروردین 1388.