با تشکر از دوستان عزیز که coment گذاشتند.
اما باید در جواب بگویم که دو لیست بنام اصولگرایان داده شده و این مردم را دچار اشتباه می کند، یکی بنام جبهه ی متحد اصولگرایان و دیگری بنام ائتلاف فراگیر اصولگرایان.
اما فرق این دو لیست در چیست؟
لیست جبهه ی متحد اصولگرایان ، از 18گروه تشکیل شده و همه ی آنها در حمایت قاطع از برنامه های دولت نهم متفق هستند؛ ولی لیست ائتلاف فراگیر اصولگرایان با برنامه های دولت خدمتگذار موافق و هماهنگ نیستند و در این لیست اکثراً چهره هایی از کارگزاران و طرفداران هاشمی و حتی اصلاح طلب وجود دارند. بعنوان مثال آقای نصیر پور دوره ی قبل کاندید اصلاح طلبان بود و این دوره نیز هم از طرف اصلاح طلبان و هم از طرف فراگیر معرفی شده، و این با هیچ عقلی جور در نمیاد.
برادر و خواهر عزیز!
بیشترین ضربه ای که مملکت و مردم می خورند از ناهماهنگی دولت و مجلس است اگر مجلس با دولت هماهنگ باشد قطعاً دولت به اهداف خود خواهد رسید. و مجلس هفتم چون بیشتر آن طیف هاشمی بود با برنامه های دولت هماهنگ نبود اگر مجلس به آقای سعیدلو بعنوان وزیر نفت رای میداد آلان خیلی از مفت خورهایی که وصل به پول نفت هستند به کنار رفته بودند خیلی از طرفداران هاشمی و مافیای نفت و ثروت و قدرت نگذاشتند که آقای سعیدلو رای بیاورد؛ یا مثلاً چون آقای علی احمدی دانشگاه پیام نور را گسترش داد و به همین علت ظرفیت دانشگاه آزاد تکمیل نشد و چند بار اعلام تکمیل ظرفیت کرد لذا جاسبی و طرفداران ایشان نمیخواستند آقای علی احمدی (یار دیرین و صمیمی احمدی نژاد) رای بیاورد ولی نتوانستند به هدف خود برسند و عاقبت ایشان با رای ضعیف مجلس وزیر شد.
و اکنون وظیفه ی من و تو این است کا با رای خود دولت را یاری کنیم به اشخاصی رای بدهیم که دولت را در قطع کردن دست دزدان نفت، بیت المال و بودجه کمک کند.
اگر مجلس هشتم با دولت هماهنگ باشد دولت خواهد توانست از عهده ی مافیای نفت برآید به امید آنروز.
ما انسانها در زندگی خود با اموری مواجه میشویم که برای تصمیم گرفتن مجبوریم، این خیلی مهم نیست، مهم اینه که چه تصممی میگیریم.ممکن است تصمیمی بگیریم که بعداً پشیمون بشیم و ممکنه که تصمیمی بگیریم که بعداً موجب افتخار ما بشه.
به گفته ی ویلیام جیمز فیلسوف و روانشناس آمریکایی و دیگر فیلسوفان، یک تصمیم میتونه عوامل مختلفی داشته باشه:
1.تلقین دوران کودکی
2.القائات
3.عشق
4.نفرت، که موجب انکار تمام ویژگیهای مثبت طرف میشود
5.منافع فردی و گروهی
6.کارکرد عملی
7.اعتماد به گوینده
8.شواهد وقرائن(دلایل عقلی و تجربی و...)
حالا باید بشینیم فکر کنیم که چرا از فلانی خوشمون میآد و از دیگری نه؟ کدوم عامل باعث میشه که به یکی رای بدیم و به دیگری رای ندیم؟
اگه عامل رای ما قابل قبول هست، که بهتر. ولی اگه چنین نبود غامل درست و معقولی برای رای و نظر خودمون انتخاب کنیم.
و برادر و خواهر عزیز! اگه در سر صندوق رای اسم شخصی رو مینویسیم کار تموم نمیشه بلکه تازه شروع میشه، ما کسی رو که انتخاب میکنیم در حقیقت موکل او هستیم و او وکیل ماست؛ یعنی هر کاری که او بکند مورد تایید و قبول ماست و ما به کارهایی که خواهد کرد رضایت داریم؛ اگه کار خوبی بکنه و خدمتی برای مردم وجامعه انجام بده، این خدمت از طرف ماست و انگار ما خدمت کرده ایم و اگه مرتکب خلافی بشه و به مردم و جامعه ظلمی بکنه، حق مردم رو بخوره و رشوه بگیره و ... خلاصه هر غلط ناجوری بکنه ما هم در کار او شریک خواهیم بود.
پس حواسمون باشه که به کی رأی میدیم؟
از تاریخ یاد بگیریم، که تاریخ سازها چگونه تصمیم گرفتند؟ حُر بن یزید ریاحی چطوری تصمیم گرفت؟ و چرا لشگر باطل رو با همه ی سود و فواید دنیوی و مادی رها کرد و حسینِ زهرا ـ علیه و علیها السلام ـ رو انتخاب کرد و فدایی او شد؟ آیا حُر از انتخاب حسین ع پشیمون شد؟
نگو پس چقدر سخته انتخاب کردن؛ اتفاقاً خیلی سخت نیست ما وظیفمون اینه که تحقیق کنیم و یه مقداری فکر کنیم ؛ حتماً به نتیجه خواهیم رسید.
جبهه متحد اصولگرایان دربرگیرنده طیف های اصلی اصولگرا و از جمله گروه های 18 گانه جبهه پیروان خط امام و رهبری، جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، اصولگرایان تحولخواه، رایحه خوش خدمت و حامیان دولت و برخی دیگر از عناصر موثر و اثر گذار در جریان اصولگرا است که طی سال های گذشته نقش چشمگیری در پیروزی و کارآمدی اصولگرایان در عرصه های مختلف و انتخابات داشته اند.
1) استان آذربایجان شرقی:
تبریز: تاجالدینی، فرهنگی، متفکر، آزاد، برپور، خانم شایق، ابراهیمی.
بناب: ضیاءالله عزازیی.
سراب: رضا رسولی.
ملکان: شهروز افخمی.
میانه: سیدبهلول حسینی، مهدی اسماعیلی.
بستانآباد: سلیمان امیری.
کلیبر: فتحیپور.
ورزقان: رضا علیزاده.
اهر: ولیالله دینی.
برای دیدن بقیه ی فهرست در دیگر شهرها لینک زیر را کلیک کنید:
http://www.rajanews.com/News/?25068
نکات مثبتی که بنده در ایشان می بینم:
1. مذهبی
2. آشنایی کامل با انقلاب اسلامی و مکتب امام خمینی
3.آشنایی کامل با فلسفه و مکاتب فکری گوناگون که پایه و اساس محکمی در عرصه ی سیاست می باشد
4. شخصیتی فرهنگی که با تمام وجود مشکلات قشر فرهنگی را درک میکند
5. ایشان مدتها با مردم عادی همراه و همدل بوده و از درد و رنجها و مشکلات مردم عزیز ، مخصوصاً قشر زحمتکش و عزیز کشاورز آگاه و باخبر است
6. ایشان از خانواده ای معمولی میباشد و مشکلات و گرفتاری های اقتصادی و معیشتی مردم را کاملاً درک میکند
7. داشتن مدرک دکترا برای نماینده ی سراب هم نشانه ی درک و بینش بالای مردم است و هم موجب نفوذ کلام نماینده در میان مسئولان اجرایی نظام خواهد بود
8. ایشان سالهاست که در دانشگاههای مختلف ــ دانشگاه تهران، تربیت مدرس، زنجان و ...ــ به تدریس پرداخته اند و از مشکلات دانشگاه و دانشگاهیان مطلع می باشند.
9.داشتن انرژی و نشاط لازم و کافی
آقای عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد در دولت آقای خاتمی هم از اظهارات دکتر عبدالکریم سروش انتقاد کرد:
عطاءالله مهاجرانی درباره اظهارات اخیر عبدالکریم سروش درباره قرآن، در پایگاه اینترنتی خود یادداشتی دنباله دار را با نام «قرآن کلام خداوند» آغاز کرده است.
در بخشی از این یادداشت آمده است: مطالبی از این دست را باید با فراغ بال نشست و نوشت، با افراد اهل فن مشورت کرد، متن را بارها خواند و واژه ها را از هر نظر سنجید.
مهاجرانی: مطامع سیاسی گفتوگو با «سروش» آشکار است
آقایان آیت الله شیخ جعفر سبحانی ، بها ءادین خرمشاهی و مجید مجیدی ـ کارگردان فیمهای معروفی چون آواز گنجشکهاـ نیز به اظهارات آقای سروش واکنش نشان داده اند.
این اظهارات، آنهم در آستانه ی انتخابات و مصاحبه با مطبوعات هلندی که صریحاً به ساحت مقدس پیامبر عزیز اسلامتوهین کرده و میکنند، خالی از رنگ و بوی سیاسی نمیباشد.
در این زمینه به لینکهای مربوط دیگر رجوع کنید:
دکتر یحیی یثربی استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبایی : ادعای بشری بودن قرآن در تاریخ اسلام بیسابقه است:
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8611190330
مظاهریسیف: این ادعا که الهام از نفس پیامبر میآید متأثر از بودیسم است:
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8611140639
پاسخ «بهاءالدین خرمشاهی» به قرآنستیزان:
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8611210066قائمینیا: «سروش» دیگر یک اصلاحگر دینی نیست:
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8611240323
آری
با عنایات و الطاف الهی،
با مقاومتهای ملت شریف و بزرگ و تاریخ ساز ایران،
و حمایت آنان از مسئولان نظام،
عاقبت با اتحاد و قدرت در زمینه ی انری هسته ای پیروز شدیم.
این پیروزی بر همگان مبارک
با نام و یاد خداوند
با استعانت از او
و به یاری امام زمان عج و عنایتش
و با تسلیت اربعین حسینی
کار و آنچه را که وظیفه ای برای خود میدانم، در این وبلاگ آغاز میکنم.
هدف اول و اصلی من تشویق مردم عزیز به شرکت پرشور در انتخابات
و هدف فرعی حمایت از آقای دکتر رسولی خواهد بود
از دوستانی که مایل به همکاری در این وبلاگ هستند میخواهم از طریق ایمیل برای دریافت کلمه عبور هماهنگی کنند.
یا علی