در این سایتها این تهمتها را ملاحظه بفرمائید:
عین جمله آقای قالیباف در همایشی در برج میلاد: «ممکن است بگویند قالیباف، انسان تکنوکراتی است که باید بگوییم تکنوکرات بودن چیز بدی نیست!» به نقل از شبکه ایران
روزنامه کریستین ساینس مانیتور: «قالیباف مردی عملگرا و تکنوکرات است نه فردی ایدئولوژیست!»
اگر در همین جمله روزنامه ساینس مانیتور دقت کنید توصیف آقای قالیباف به تفکر تکنوکراتی نقطه مثبتی تلقی شده است چرا که فلسفه حاکم بر آمریکا پراگماتیسم است و کسانی که با فلسفه آشناهستند می دانند پراگماتیست بودن و عمل گرا بودن نه تنها در عرف غرب چیز بدی نیست بلکه در بینش آنها از نقاط مثبت می باشد و ایدئولوژیست بودن منفی بوده و یک دشنام سیاسی به حساب می آید ایدئولوژیست بودن یعنی شعار گرا که حتی خود قالیباف هم مدعی است اهل حرف و شعار نیستم و اهل عمل هستم، حتی در استقبال این شعار را می دهند «مرد عمل!»
این درحالی است که آقای قالیباف در یاسوج مدعی شده توصیف ایشان به تکنوکرات از طرف بی بی سی، تخریب قالیباف است!!؟ البته چون در ذهن مردم اینطور است که هرکه را بی بی سی تخریب کند یکی از بهترین گزینه هاست! و آقای قالیباف جهت بهره برداری از این تلقی بی بی سی را متهم به تخریب خود می کند تا شاید چند رایی بیشتر نصیبش گردد!
سخنان مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای در اجتماع پرشور زائران حرم رضوی: چند ماه پیش وقتی من به این مساله اشاره کردم، آنها ( دشمنان نظام و انقلاب ) خوشحال شدند و گفتند که فلانی اعتراف کرده است که تحریمها بیاثر نبوده است، بله تحریمها اثرگذار بوده است. این هم اشکال اساسی در خود ماست که اقتصاد ما وابسته به نفت است. دولتها باید این را در برنامه خود میگنجاندند. 17 – 18 سال پیش من به آقایانی که بر سر کار بودند، گفتم که باید کاری کنید که بتوانیم هر وقت که اراده کردیم، در چاههای نفت را ببندیم، اما آن آقایان که به زعم خودشان تکنوکرات هم بودند، گفتند مگر میشود چنین کرد.
همانطور که میبینیم آقای قالیباف قبل از فرمایشات حضرت آقا در مشهد تکنوکرات بودن را انکار نکرده است، اما پس از فرمایشات حضرت آقا چنین شیوه ای را اتخاذ کرده است و اگر دقت کنید برای موجه جلوه دادن این انکار در سفرهایش سخن از مدیریت جهادی می زند و آن را در بنرهایش قید می کند در حالی که هیچ اعتقادی به مدیریت جهادی ندارد!
این شیوه بازی با الفاظ و تحریف اصطلاحات است کسانی که با بار معنایی چنین الفاظی آشنا هستند می دانند که مدیریت جهادی هیچ سنخیتی با روشهای ایشان ندارد: الگوی توسعه شهر تهران، مجوزهایی که برای ساخت و ساز و ایجاد تراکم داده می شود، سیاستهای فرهنگی شهرداری در سازمان فرهنگی و هنری شهر تهران که برنامه هایی چون جشن آب و آتش و جشن نیمه شعبان در کارنامه شان مثل دم خروس بیرون جهیده و... همه و همه سندی بر تفکر تکنوکراتی حاکم بر شهرداری است.
بدتر از همه تهمت قالیباف به مخالفان خود مخصوصاً به طرفداران آقای جلیلی است که آنها را در سخنرانی های مختلف متحجر، و حتی متحجر احمق می خواند!!؟؟ شما قضاوت بکنید آیا این ادبیات حاکی از بی ادبی گوینده آن ندارد؟!
در این سایتها این تهمتها را ملاحظه بفرمائید:
سخنرانی در قم: سایت خود قالیباف: http://www.fardanews.com/fa/news/265465
سخنرانی در یاسوج: http://farsnews.com/newstext.php?nn=13920317000041
نکته ای که هست آقای قالیباف در این سخنرانی گفته بی بی سی مرا تخریب کرده، درحالی که بی بی سی با این جمله قصد تخریب ندارد چرا که به خیال گردانندگان بی بی سی اتفاقاً مدیریت بر اساس تفکر تکنوکراتی چیز مثبتی به نظر می آید و این تفکر بعد از رنسانس از افتخارات غرب محسوب می شود که بدان پز می دهند. و علت اینکه در جامعه ما این تفکر منفی تلقی می شود ناسازگاری آن با دین اسلام و آموزه های اسلام ناب محمدی است و الا در تفکر اسلام آمریکایی و طرفداران سکولاریسم چنین تفکری یک نوع افتخار است.